Als je niet tevreden bent met één bij ons besteld product, dan heb je twee weken de tijd om aan te geven dat je het product wilt terugsturen of wilt ruilen. Na deze melding heb je nog 2 weken de tijd om het product terug te sturen.
Voor ons is het belangrijk dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de verpakking. Je mag het product niet in gebruik nemen of dragen.

Stuur een email naar: klantenservice@efkay.nl waarin je vermeldt:
je naam
het ordernummer van de bestelling
welke producten je wilt retourneren
de reden van retour sturen (niet verplicht, maar voor ons heel nuttig om onze dienstverlening te verbeteren)
naar welk bankrekeningnummer wij het geld kunnen terugstorten of welk ander product je wilt ontvangen
Je ontvangt dan van ons een retourcode en het adres waar je de producten naar toe kunt sturen. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.
Je kunt vervolgens het product in originele staat, niet gedragen en in de originele verpakking naar ons terugsturen. Zorg er ook voor dat het pakje goed stevig dicht is en dat je niets hoort rammelen, gebruik dezelfde verzendverpakking waarin het product verpakt was. Gebruik noppenfolie of andere verpakkingsmaterialen om beschadigingen tegen te gaan. Beschadigde producten, incomplete producten en producten die gedragen zijn en waaraan parfum geur zit worden niet retour genomen.
De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.

Ruilen
Bij een ruiling sturen wij de nieuwe producten naar je op. Je hoeft alleen het eventuele prijsverschil van de producten bij te betalen.

Terugbetaling
Wij zullen na ontbinding van de koop het door jou betaalde bedrag minus de verzendkosten van € 5,95 uiterlijk binnen twee weken terugbetalen via de door jou gebruikte betaalwijze. Normaal gesproken is het binnen één week teruggestort. Dus indien je de bestelling retourneert, vergoeden we NIET de leveringskosten en brengen de leveringskosten alsnog in mindering van het totaalbedrag.
Retouradres ontvang je per mail.

Gelieve altijd je naam, adres en factuurnummer bij de geretourneerde producten te vermelden.

Maatwerk kan NIET retour, dus producten die speciaal voor jou gemaakt of besteld zijn kun je NIET retour worden gestuurd.

Modelformulier voor herroeping
Er is Europees een standaardtekst opgesteld waarmee je ons kunt laten weten dat je de koop wilt ontbinden. Je kunt onderstaande tekst gebruiken om aan ons te sturen, maar het is niet verplicht.
Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)
–    Aan: eFKay handmade pearl jewellery 
–    Ik deel je hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: (Naam product) herroep.
–   Ordernummer
–   Ontvangen op (Datum)
–   Je Naam en Adres